Wie zijn wij

We stellen ons even voor...

 

MJ Bubbles is geboren uit een gezamenlijke liefde voor lekkere dingen, uit de wetenschap én de overtuiging dat van elk moment genoten moet worden, uit een onklopbare ‘joie de vivre’.

 

Al jaren zijn wij, Frank en Marga, grote liefhebbers van lekkere champagne en andere bubbels. We lieten ons een paar jaar terug dan ook verleiden tot een eerste bezoek aan de Champagnestreek en raakten vooral gecharmeerd door de passie en het vakmanschap waarmee de ‘vignerons indépendants’ ons lieten meegenieten van hun creaties, hun verhalen, hun geschiedenis. Het behoeft geen verdere uitleg, er volgden nog vele verplaatsingen naar deze mooie streek.

 

Intussen beperkt ons speelterrein zich al lang niet meer alleen tot de Champagnestreek. Met dezelfde focus op kwaliteit en vakmanschap gaan wij nu ook op zoek in het mooie Italië. Wij vonden in de regio Valdobbiadene - Conegliano eerlijke en heerlijke top Prosecco’s en vielen in de regio Lombardije voor hun delicate Franciacorta's.

Ook Frankrijk verkennen we verder. In de Alsace streek, de Bourgogne, Languedoc Roussillon, de Loire streek,… gaan we graag op prospectie en zoeken we de lekkerste bubbels én intussen ook wijnen uit.

 

Er is daarnaast natuurlijk nog zoveel te ontdekken. Maar dat doen we geleidelijk aan. Voor ons is MJ Bubbles een constante zoektocht, maar vooral een heerlijke ontdekkingsreis. Met als einddoel je mee te laten genieten en je telkens weer te kunnen verrassen met nieuwe “pareltjes” in ons assortiment.

 

"There is no angry way to say bubbles"

MJ Bubbles - Rue de Rebecq 36 - 1480 Saintes (B)

 

+32 491 364 469 - info@mj-bubbles.be

Let's Connect